Selecteer een pagina

Wie geeft woorden?

Liever ervaringen

Even voorstellen! Een introductie in een notendop. Ik ben Anne Leendertse, opgegroeid in het Zeeuwse Kapelle en nu wonend in het Brabantse Geldrop, samen met mijn vriend Maarten en mijn zoontje Mick. Fysiek en mentaal blijf ik fit door yoga. Heerlijk mijn lichaam rekken en strekken op de yogamat. Om vervolgens op de bank te kruipen en de wereld van een goed boek binnen te stappen. Ik geef mijn geld liever uit aan ervaringen dan aan producten. Een weekendje weg, uit eten bij Smaek, lekker naar de sauna, genieten van een goede koffie bij Teun, theaterbezoek, de omgeving ontdekken op vakantie, en zo kan ik nog wel even doorgaan…

Wat schrijven mij brengt

Het zorgt voor overzicht en structuur in de chaotische wereld waarin ik soms leef. Ook biedt schrijven mij perspectief en een richting; opschrijven waar ik nu sta en waar ik heen wil.
Als ik de wereld in woorden weet te vangen, word ik daar heel blij van. Het werkt louterend, is leuk en brengt mij dichtbij mezelf. Het geeft plezier en energie. Toen ik leerde schrijven, waren pen en papier al snel mijn grootste vrienden. Ik schreef gedichtjes en verhalen.
Later werd schrijven steeds waardevoller voor mij omdat ik mijn gevoelens en emoties kon toevertrouwen aan het papier. In moeilijke tijden is schrijven voor mij de arm om mijn schouder. Woorden opschrijven biedt troost en steun.